USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Sivas’ta Kitap Okuma Seferberliği Başlatıldı

Sivas'ta kitap okuma seferberliği başladı. İl Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, HEDEF Okuyan Nesil Projesi kapsamında il genelinde eş zamanlı olarak saat 10.58'de başlayan bilgi yolculuğunda öğrencilerle birlikte kitap okudu.

Sivas’ta Kitap Okuma Seferberliği Başlatıldı
14-09-2024 10:58
SİVAS
Google News

Sevda ÇİFTÇİ  

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Yönergesi doğrultusunda Sivas Valiliği Himayesinde Millî Eğitim Müdürlüğünce yürütülen  HEDEF Okuyan Nesil Projesi kapsamında il genelindeki ilkokul, ortaokul ve liselerde öğrenciler eş zamanlı olarak kitap okudu.

Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, saat 10.58'de başlayan bilgi yolculuğunda Huzur İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ile bir araya geldi.

Kitap okumanın önemine vurgu yaparak öğrencilerle sohbet eden Yener, daha sonra öğrencilerle birlikte kitap okudu.

Okulda görev yapan öğretmenlerle de bir araya gelen Yener, 2024-2025 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli üzerine öğretmenlerle sohbet eden Yener, "Maarif modelimiz ile esnek ve özgür öğrenme ortamlarını yaygınlaştırıp gelişim temelli bir öğrenme sürecini inşa ederek geleceğimizin teminatı olan öğrencelerimizin kendini tanıması ve keşfetmesine imkân tanıyacağız. İlimizde saat 10.58'de tüm öğrencilerimizle birlikte kitap okuduk. Bu bilgi yolculuğunu, alilerimizin bu yolcuğa katılımını çok önemsiyoruz. Sizlerden öğrencilerimize rol model olmanızı; onları okumaya, okudukları üzerine düşünmeye, düşüncelerini uygulamaya ve hayalleri doğrultusunda neticelendirmeye teşvik etmenizi istiyoruz" şeklinde konuştu.

Yener, öğretmenlerin görüş, öneri ve taleplerini de dinledi.

 


Editor : Sevda ÇİFTÇİ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!