USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sivas’ta Köyler Boşalıyor, Gençler Tarımdan Kaçıyor

İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu, “Sivas, tarım ve hayvancılık açısından önemli bir bölge. Ancak son yıllarda tarımsal üretim ve hayvancılıkta ciddi sorunlar yaşanıyor. Köyler boşalıyor, gençler tarımdan uzaklaşıyor” dedi.

Sivas’ta Köyler Boşalıyor, Gençler Tarımdan Kaçıyor
13-10-2024 10:54
SİVAS
Google News

Burcu CELLAT

İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu, Sivas ve çevresinde tarım ve hayvancılık alanında yaşanan sorunlara dikkat çekti.  Karasu, Türkiye'nin tarım potansiyelinin çok yüksek olduğunu ancak bu potansiyelin yeterince değerlendirilmediğini belirtti.

Karasu, "Sivas, tarım ve hayvancılık açısından önemli bir bölge. Ancak son yıllarda tarımsal üretim ve hayvancılıkta ciddi sorunlar yaşanıyor. Köyler boşalıyor, gençler tarımdan uzaklaşıyor. Bu durumun önüne geçmek için devlet destekli kalkınma projelerine acilen ihtiyaç var" dedi.

Karasu, yerel çiftçilerin sorunlarını çözmek ve tarımsal üretimi artırmak için İYİ Parti olarak kapsamlı bir strateji geliştirdiklerini ve bu alanda uzun vadeli planlar oluşturduklarını söyledi.

Karasu, "Tarım, Türkiye’nin geleceğidir. Sivaslı çiftçimizin emeğiyle bu ülkenin üretim gücünü artıracağız. Biz bu sorunlara karşı çözüm üreten bir siyaset anlayışını benimsiyoruz" ifadelerini kullandı.


Editor : Burcu CELLAT
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!