USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sivas'ta Meclisin Gündemi Kadın İstihdamı!

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı.  STSO Ekim Ayı Meclisinde gündem Sivas-Antalya uçak seferleri, Sivas’ın tanıtımı, kadın istihdamı, Sivas Teknoloji Merkezi ve Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası ile iş birliği oldu.

Sivas'ta Meclisin Gündemi Kadın İstihdamı!
22-10-2024 09:26
SİVAS
Google News

Erdem TAHILLIOĞLU

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Osman Yıldırım başkanlığında Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Özdemir, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve meslek komiteleri üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

STSO Ekim Ayı Meclisinde gündem Sivas-Antalya uçak seferleri, Sivas’ın tanıtımı, kadın istihdamı, Sivas Teknoloji Merkezi ve Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası ile iş birliği oldu.

Gündem maddelerinin değerlendirildiği toplantıda, STSO Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Özdemir yönetim kurulunun aylık faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Başkan Zeki Özdemir’in konuşmasının ardından, toplantının dilek ve temenniler bölümünde söz alan meclis üyeleri ve meslek komitesi üyeleri sektör ve gündeme ilişkin konuşma yaptı.


Editor : Erdem TAHILLIOĞLU
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!