USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sivas’ta Özdemir’i Ziyaret Ettiler

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) tarafından düzenlenen “Girişimcilik Haftası” etkinliklerine katılan Buğra Ağtaş ve İsmail Kurukafa, STSO Başkanı Zeki Özdemir’i ziyaret etti.

Sivas’ta Özdemir’i Ziyaret Ettiler
01-08-2024 11:41
SİVAS
Google News

Ömer ÜN

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) tarafından düzenlenen “Girişimcilik Haftası” etkinliklerine katılan, My Happy Kitchen ve Secret Of Love dijital mağazalarının sahibi Buğra Ağtaş ve Trendyol Satış ve İş Geliştirme Bölge Yöneticisi İsmail Kurukafa, STSO Başkanı Zeki Özdemir’i ziyaret etti.

Girişimcilik haftası etkinliklerinde edindiği tecrübelerle iş hacmini genişleterek büyüme hedefini artıran genç girişimci Buğra Ağtaş, gerçekleştirilen faaliyetler için Başkan Zeki Özdemir’e teşekkür etti.

Başkan Özdemir, “Etkinliğimizin geri dönüşüm sürecini görmek gerçekten de memnuniyet verici bir durum. Bu tür geri dönüşler, düzenlediğimiz programların ne kadar etkili olduğunu ve istenilen sonuçları ne kadar iyi sağladığını bizlere gösteriyor. Başarılarınızın devamını dilerim” ifadelerini kullandı.

Trendyol Satış ve İş Geliştirme Bölge Yöneticisi İsmail Kurukafa ise Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir’e teşekkürlerini sunarak, bundan sonra planlanacak olan etkinlikler ve şehre katma değer sağlayacak projelerde iş birliği sağlayacaklarını iletti.


Editor : Adem Sabit NALBANT
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!