USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Sivas'ta Polise "Bana Ceza Yazamazsınız" dedi Sonuç: PAKET!

Sivas'ta Paşabahçe yolu üzerinde uygulama yapan polis ekipleriyle bir sürücü arasında tartışma yaşandı. Sürücünün "Bana ceza yazamazsınız" diyerek emniyet güçlerine küfür ettiği iddia edilirken, olayın büyümesiyle birlikte bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Yaşanan arbede sonucunda araçtaki kişiler gözaltına alındı.

30-07-2024 22:03
SİVAS
Google News

Haber Merkezi

Sivas'ta Paşabahçe yolu üzerinde uygulama yapan polis ekipleriyle bir sürücü arasında tartışma yaşandı. Olayın büyümesiyle birlikte bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Yaşanan arbede sonucunda araçtaki kişiler gözaltına alındı.

Sivas İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik ekipleri Paşabahçe yolu üzerinde uygulama yaptığı esnada ekipleri gören bir otomobilin sürücüsü çevirmeye girmemek için aracını sağa çekerek park etti.

Durumdu fark eden trafik ekipleri aracın yanına gittiği sırada, sürücüsü aracının plakalarını söktü. Ehliyet ve ruhsat soran ekiplere evraklarını vermek istemeyen sürücü  polisle tartışmaya başladı.

Gazetemizin ihbar hattına gelen bilgilere göre kimliğini saklamaya çalışan sürücünün polis ekiplerine "Bana ceza yazamazsınız" dediği öğrenildi.  

Yaşanan tartışmanın büyümesiyle olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Yaşanan arbedenin ardından polise mukavemet eden şahıslar ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı.


Editor : Hayrullah Ağkaş
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!