USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sivas'ta "Logo" Tartışması Sürüyor!

Sivas Şehir Kültürünü Yayma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ahat Türkmenoğlu, “Sivas Kent Konseyimizin logosunda yer alan resimde Atatürk ve 108 gün boyunca Sivas'ta kendisine tam destek veren  Sivaslı büyüklerimize yer verilmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Sivaslı kahramanlar bu logoya çok güzel yakıştı. Bu logoya karşı çıkmanın bir anlamı yoktur.  Kent Konseyini yıpratmanın da kimseye bir faydası yoktur” dedi.

Sivas'ta "Logo" Tartışması Sürüyor!
09-07-2024 10:39
SİVAS
Google News

Sevda ÇİFTÇİ

Sivas Şehir Kültürünü Yayma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ahat Türkmenoğlu, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen genel kurul sonrası Sivas Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Tarihçi –Yazar Ahmet Necip Günaydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Türkmenoğlu, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada,  Sivas Kent Konseyi’nin logosunun değiştirilmesi konusuna dikkat çekti.

Türkmenoğlu, “Google'de Sivas‘la ilgili tüm logoları incelediğimizde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hiç bir resmine yer verilmemiş olduğu görülüyor. Sadece Cumhuriyet'in yıldönümü logolarında geçici olarak yer verilmiştir. Sivas Kent Konseyimizin logosunda yer alan resimde Atatürk ve 108 gün boyunca Sivas'ta kendisine tam destek veren, ev sahipliği yapan, başta Sivas Müdafaa-i Hukuk Derneği Başkanı ve Sivas Müftüsü Abdurrauf Efendi olmak üzere Sivaslı büyüklerimize yer verilmiştir. Bu anlatım eski Orduevi yerine yapılan ‘108 Gün Anıtı’nın resmidir. Bu anıt hiçbir kitapta kapak olarak kullanılmamıştır. Aksini kimse iddia edemez. Sivas Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı bir şehirdir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Sivaslı kahramanlar bu logoya çok güzel yakıştı. Bu logoya karşı çıkmanın bir anlamı yoktur.  Kent Konseyini yıpratmanın da kimseye bir faydası yoktur.  Hemşehrilerime selam ve saygılarımla” dedi.  


Editor : Sevda ÇİFTÇİ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
SİNAN GÖLBAŞI
SİNAN GÖLBAŞI 3 ay önce
Son derece güzel ve anlamlı bir logo. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!