USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sivas'ta "Tarım" Masaya Yatırıldı!

Sivaslı çiftçilerin sorunlarının görüşüldüğü Tarım Paydaşları Değerlendirme Toplantısı, Vali Yılmaz Şimşek başkanlığında ilgili tarım paydaşlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Sivas'ta "Tarım" Masaya Yatırıldı!
19-07-2024 08:30
SİVAS
Google News

Ömer ÜN

Sivas’ta çiftçilerin yeni hasat sezonunda yaşayacağı sıkıntıların önüne geçmek amacıyla Tarım Paydaşları Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Toprak Mahsulleri Ofisi hububat alımları, anız yangınları ve doğal afet konuları ele alındı.

Geçtiğimiz yıl Sivas’ta 330 bin tonun üzerinde hububat alımı gerçekleştiren TMO Sivas Baş Müdürlüğünün, bu yıl da kriterleri sağlayan tüm çiftçilerimizden hububat alımlarını gerçekleştireceğini ifade eden Vali Şimşek, topraklara ve ekolojik dengeye büyük zarar veren aynı zamanda cezai müeyyideleri de olan anız yangınları ile ilgili çiftçilerin  bilinçlendirilmesine istedi.

Doğal afetlere karşı çiftçilerin kayıtlı ve tarım sigortalı üretim yapmalarının öneminin vurgulandığı toplantı sonunda Vali Şimşek, çiftçilerimize hayırlı ve bereketli bir hasat dönemi diledi.


Editor : Adem Sabit NALBANT
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!