
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 2025 yılı Ramazan ayı için belirlenen “İyilik Ayı Ramazan” teması doğrultusunda başlatılan yardım çalışmaları kapsamında, Sivas İl Müftülüğü personeli ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) gönüllüleri, hazırladığı nakdi yardımları ve Ramazan kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.
Ramazan’ın manevi atmosferini öğrencilere yaşatmak ve paylaşma bilincini artırmak amacıyla yürütülen faaliyetlerin devam edeceğini belirten Sivas İl Müftülüğü KYK Manevi Danışman personelleri, bu tür çalışmaların toplumda dayanışma ruhunu güçlendirdiğine dikkat çekti.
Ramazan ayının birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini vurgulayan yetkililer, yardımlaşma ve paylaşmanın önemine dikkat çekerek, hayırseverlerin de destekleriyle daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşmayı hedeflediklerini ifade etti.
Editor : Adem Sabit NALBANT