USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sivas’ta Yüzme Bilmeyen Kalmadı

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın' Projesi kapsamında bu yaz çocuklar yüzme kurslarını tamamlayarak sertifikalarını aldı.

Sivas’ta Yüzme Bilmeyen Kalmadı
13-10-2024 10:37
SİVAS
Google News

Adem Sabit NALBANT

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın da destek verdiği ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın' Projesi kapsamında bu yaz da yüzlerce çocuk GSİM Yüzme Havuzlarında yüzme eğitimi aldı.

Sivas’ta da Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında bu yaz, tam olimpik yüzme havuzu, binlerce çocuk yüzme kurslarında yüzme öğrenme şansı buldu.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen yüzme kursu eğitimi başarıyla tamamlayan öğrencilere sertifikaları verildi.

DEMİR TEBRİK ETTİ

Sivas Gençlik ve Spor Şube Müdürü Ufuk Demir ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın' programını tamamlayan öğrencilerin sertifika törenine katılarak sporculara belgelerini takdim etti. Demir, yaz boyunca çocuklarını spora yönlendiren ailelere teşekkür ederek, katılım belgesi kazanan öğrencileri tebrik etti. Demir, okulların yeni eğitim ve öğretim yılına başlaması nedeniyle tüm öğrenci ve öğretmenlere de başarı dileklerini iletti.

 

 


Editor : Adem Sabit NALBANT
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!