Sivas Valisinden Deprem Sonrası Açıklama!

Sivas Valisinden Deprem Sonrası Açıklama!
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, “Ekiplerimizle birlikte saha taramasını gerçekleştiriyoruz. Çok şükür şu ana kadar olumsuz bir durum bizlere iletilmedi” dedi. 
BİLAL HASDEMİR
AFAD'dan yapılan açıklamaya göre saat 11.29'da Sivas Merkez'de 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 10.57 kilometre olarak ölçüldü. Bu depremin ardından kentte 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı.
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, depremin ardından yaptığı açıklamada; “Bir panik havası oldu. Ekiplerimizle birlikte saha taramasını gerçekleştiriyoruz. Çok şükür şu ana kadar olumsuz bir durum bizlere iletilmedi. Çalışmalarımız devam ediyor. Duruma göre ek tedbirler alacağız” dedi.

Kaynak:Bilal Hasdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.