Sivaslı Öğrenciler Ara Tatili Fırsata Çevirdi

Sivaslı Öğrenciler Ara Tatili Fırsata Çevirdi
Sivas Fen Lisesi öğrencileri, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) hazırlığı için ara tatili fırsata çevirdi.

Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, ara tatili Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) hazırlığı için fırsata çeviren Sivas Fen Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Öğretmenleriyle birlikte sıkı bir çalışma temposunun içerisine giren 12. sınıf öğrencilerini tebrik eden Yener, "Bugüne kadar birçok öğrencimizi hayallerine ulaştıran, ara tatilde öğrencilerimiz için fedakârca görev yapan Fen Lisemizin tüm idareci ve öğretmenlerini tebrik ediyorum. Sevgili çocuklar ülkemizin yarınlarını sizler yönetecek, geleceğine sizler yön vereceksiniz. Ara tatili dahi ders çalışarak değerlendirmeniz, başarıya odaklanan bir motivasyona sahip olmanız çok önemli. Sizlerin bu yıl önemli başarılar elde edeceğinize inanıyorum." dedi.

Sivas Fen Lisesi 12. sınıf öğrencilerine yönelik bir de YKS deneme sınavı gerçekleştirildi. Yener, sınavın provası niteliğinde olan deneme sınavına katılan öğrencilere başarılar diledi.

Kaynak:Adem Sabit Nalbant

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.