USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sivaslı Rektör Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Sivaslı Rektör Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk Stanford Üniversitesince hazırlanan "dünyanın en etkili bilim insanları" listesinde yer aldı.

Sivaslı Rektör Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde
06-10-2024 10:19
SİVAS
Google News

Adem Sabit NALBANT

Zara Belediye Başkanı Fatih Çelik,  Stanford Üniversitesince hazırlanan "dünyanın en etkili bilim insanları" listesine girmeyi başaran Kocaeli Üniversitesi Rektörü Zaralı hemşehrimiz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’e ziyarette bulundu.

Ziyaretin ardından Zara Belediyesinin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada; “Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Zafer Cantürk, kariyeri boyunca sağlık alanında gerçekleştirdiği bilimsel çalışmalarıyla küresel ölçekte büyük bir başarıya imza attı. ‘Kariyer Boyu Etki’ kategorisinde dünyanın en etkili bilim insanları listesine giren Prof. Dr. Cantürk, ulusal ve uluslararası arenada önemli projelere öncülük etmektedir. Özellikle kanser araştırmaları, cerrahi yenilikler ve sağlık teknolojileri alanındaki çalışmalarıyla tanınan Cantürk, bilime yaptığı katkılarla gurur kaynağımız olmayı sürdürüyor. Zara'nın değerli ismi, merkez nüfusuna kayıtlı Prof. Dr. Zafer Cantürk'ü bu prestijli başarısından dolayı tebrik ediyor, ülkemize ve bilime sunduğu katkılar için teşekkür ediyoruz” denildi.

 


Editor : Adem Sabit NALBANT
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!