USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sivaslı Şener, Cinayetten Medyayı Sorumlu Tuttu

Eski Bakan Abdüllatif Şener, oğlu Bedirhan Şener’in anneannesinin öldürdüğü olaya ilişkin açıklamada bulundu. Şener, “Meclis personeli olarak parti grubunda çalışırken; en düşük maaşla Meclis kadrosuna alınmasını bazı medya mensupları şahsımla hesaplaşmanın bir aracı haline dönüştürünce, bu durum O'nun psikolojik sorunlarını ağırlaştırmıştır” dedi.

Sivaslı Şener, Cinayetten Medyayı Sorumlu Tuttu
01-08-2024 13:49
SİVAS
Google News

Haber Merkezi

Ankara'da, eski bakanlardan hemşehrimiz Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, evinde rehin aldığı anneannesi Leyla Çetiner’i tabancayla vurarak öldürdü.

Olayın ardından Abdüllatif Şener, yazılı açıklama yaptı.

Şener, “Dün meydana gelen olay, ailemizi derinden sarsmıştır. Bu vesile ile taziyelerini bildiren, acımızı paylaşan cevap veremediğim tüm dostlarımıza teşekkür ederim. Diğer bazı sorunlarla birlikte oğlum Bedirhan, yıllarca işsiz kalmanın sıkıntılarıyla psikolojik sorunlar yaşamıştır. Sonrasında Meclis personeli olarak parti grubunda çalışırken; en düşük maaşla Meclis kadrosuna alınmasını bazı medya mensupları şahsımla hesaplaşmanın bir aracı haline dönüştürünce, bu durum O'nun psikolojik sorunlarını ağırlaştırmıştır.

Sağlık durumu iyi olmadığından ve telefonlarımıza cevap vermediğinden hayatından endişe duyarak dün akşam eşim Berrin ve annesiyle birlikte oğlum Bedirhan'ın evine gittik. Ben arabayı park etmekle meşgulken eşim ve annesi oğlumun dairesine çıkmışlar, zile basmışlar, O ise kapıyı açar açmaz karşısına ateş etmeye başlamıştır ve söz konusu müessif olay meydana gelmiştir. Oğlum anneannesini çok severdi, zaman zaman O'nda kalır, anneannesi de kendisinde kalırdı.

Eşimin kanser tedavisi gördüğü bir ortamda, özensiz ve yanlışlarla dolu yayın ve yorum yapanlara üzüntülerimizi belirtir, yaşadığımız bu zor günlerde ailemizin acısına saygı göstermelerini bekleriz” dedi.


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
...
... 3 ay önce
Oldu. Her torpili ile işe aldırdığı çocuğu için medyada çıkan haber ile psikolojisi bozulan gitsin birini vursun öldürsün. Sonra da onun agababası çıkıp pişkin pişkin açıklama yapsın. Laflara bak. Çocuğun yine utanma duygusu var. Sizde oda kalmamış
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!