Sivaslı sporcu uluslararası zafer kazandı

Sivaslı sporcu uluslararası zafer kazandı
Sivaslı sporcu Ahmet Bera Demir, Bulgaristan’da düzenlenen Balkan Açık Wushu Şampiyonası’nda nanguan ve nangun stillerinde 2 altın madalya kazanarak Balkan Şampiyonu oldu.

Sivaslı sporcu Ahmet Bera Demir, 13-16 Kasım tarihlerinde Bulgaristan’da düzenlenen Balkan Açık Wushu Şampiyonası’nda yıldız kategorisinde nanguan ve nangun stillerinde 2 altın madalya kazanarak Balkan Şampiyonu oldu.

wushu-sporcu-tebrik-1.jpg

Şampiyonluğu nedeniyle Demir’i tebrik eden Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, “Daha önce Türkiye ve Avrupa Wushu Şampiyonalarında gösterdiği başarılarla hepimizi gururlandıran Ahmet’imiz, son olarak Balkan Wushu Şampiyonu olarak göğsümüzü kabarttı. Başarılarından dolayı Ahmet’imizi kutluyor, başta ailesi ve yakınlarını tebrik ediyorum. Başarıları daim olsun inşallah” ifadelerini kullandı.

wushu-sporcu-tebrik-2.jpg

Başarılı sporcunun elde ettiği uluslararası zafer, Sivas’ta büyük sevinçle karşılanırken, genç sporculara da örnek teşkil etti.

Kaynak:Hayrullah Ağkaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.