USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sivaslılar Bu Derbiyi Kaçırmayın!

BAL’da Sivas’ı temsil eden takımlar Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş ile Sivas Gücü Belediyespor, Pazar günü Sivas derbisinde karşı karşıya gelecek.

Sivaslılar Bu Derbiyi Kaçırmayın!
25-10-2024 10:09
SİVAS
Google News

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. grup takımlarından Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş ile Sivas Gücü Belediyespor ligin 4. hafta maçında karşılaşacak.

27 Ekim Pazar günü saat 13.00’da Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde oynanacak olan maçta Ordu bölgesi hakemlerinden Ümit Gürsoy düdük çalacak. Gürsoy’un yardımcılıklarını ise Latife Kaya, Arslan Sevinç ve Ersin Doğan yapacak. Karşılaşmanın gözlemciliğini de Turgay Demir üstlenecek.

TAKIMLAR 3 PUANA ODAKLANDI

Sivas’ı her iki takımı da bu sene şampiyonluğu hedeflerken, takımları söz konusu maç için 3 puana odaklandı. Zorlu 90 dakikada takımların nasıl bir performans göstereceği merakla beklenirken, Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş Teknik Direktörü Ahad Kömürlüoğlu ile Sivas Gücü Belediyespor Teknik Direktörü Özer Karadaş’ın maça nasıl bir ilk 11 ile çıkacağı da merak konusu oldu.

YOĞUN TEMPODA MAÇA HAZIRLANDILAR

Her iki takımda maça hafta başından itibaren yoğun tempoda hazırlandı. Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş, 4 Eylül Spor Vadisi Suni Çim Sahada yoğun bir şekilde hazırlıklarını sürdürdü. Sivas Gücü Belediyespor ise kendi tesisleri olan Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde hazırlıklarına devam etti.

TARAFTARIN İLGİ GÖSTERMESİ BEKLENİYOR

Pazar günü oynanacak olan maça Sivaslı futbolseverlerin de ilgi göstermesi bekleniyor. Ücretsiz oynanacak olan karşılaşma için kent meydanından ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek. 3 bin 200 kapasiteli Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi Stadyumunun büyük bölümünün dolması da bekleniyor.

TAKIMLARDAKİ EKSİKLER!

Sivas Gücü Belediyespor’da kırmızı kart cezalısı olan deneyimli oyuncu Ozan Kılıçoğlu bu müsabakada forma giyemeyecek. Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş’de ise sakatlığı süren Aykut Şafak Kaya’nın görev alamayacağı öğrenildi.

 

 


Editor : Hayrullah Ağkaş
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
25.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!