Sivaslılar stada giremeyecek! Maç öncesi flaş karar...
Yayınlanma:
TFF 1. Lig’de Amed Sportif Faaliyetle - Özbelsan Sivasspor maçı öncesi Diyarbakır İl Spor Güvenlik Kurulu, misafir takım taraftarının stada alınmayacağını açıkladı.
TFF 1. Lig’in 3. haftasında Özbelsan Sivasspor, 24 Ağustos Pazar günü deplasmanda Amed Sportif Faaliyetler’e konuk olacak.
Diyarbakır İl Spor Güvenlik Kurulu, karşılaşmaya kısa süre kala resmi olarak kritik bir karar alarak Sivasspor taraftarlarının stada alınmayacağını açıkladı. Güvenlik gerekçesiyle alınan yasak, misafir takım tribününü de kapsıyor. Bu nedenle Sivaslı taraftarlar, Diyarbakır Stadyumu’nda karşılaşmayı tribünden izleyemeyecek.
Maç, 24 Ağustos Pazar günü saat 21.30’da başlayacak ve TRT Spor ile beIN Sports kanallarından canlı yayınlanacak.
Kaynak:Adem Sabit Nalbant
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.