![Sivasspor’da 2 İsim Ceza Sınırında](https://www.sivasirade.com/files/uploads/news/default/sivasspor-da-2-isim-ceza-sinirinda-910414.webp)
Sivasspor, Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında kendi evi ve seyircisi önünde dört büyüklerden Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.
İki takım arasında son olarak Ziraat Türkiye Kupası gruplarında karşılaşmış maç 1-0 siyah-beyazlıların üstünlüğü ile sona ermişti.
Bu maç öncesi Sivasspor’da 2 futbolcu sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Kırmızı-beyazlılarda ön libero Jan Bieganski ve forvet oyuncusu Rey Manaj, Beşiktaş maçında sarı kart cezası tehdidiyle karşı karşıya. Söz konusu futbolcular Beşiktaş mücadelesinde sarı kart görmesi halinde bir sonraki hafta oynanacak maçta görev yapamayacak.
Editor : Elif Elmalı