Sivasspor'da Parola Yeniden 3 Puan

Sivasspor'da Parola Yeniden 3 Puan
Ligde bir türlü toparlanamayan ve zor günler geçiren EMS Yapı Sivasspor, pazartesi günü Konyaspor’a konuk olacak. Maça mutlak 3 puan için çıkacak olan Yiğidolar, rakibini yenip Galatasaray maçı öncesi moral bulmak istiyor.

Hayrullah AĞKAŞ 

Trendyol Süper Lig’in 14. Haftasında EMS Yapı Sivasspor, deplasmanda Konyaspor’a konuk olacak.

Ligde son dört maçında galibiyet yüzü göremeyen kırmızı-beyazlılar, Türkiye Kupası'nda Kuzey Marmara Arnavutköy Belediyespor’u 2-1 yenerek 5. Tur'a yükseldi ve gözünü Konyaspor maçına çevirdi.

Kupa maçıyla bir nebzede olsa moral bulan Yiğidolar, 2 maçtır kaybetmeyen rakibini devirip, yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyor.

3 PUANA ODAKLANDI

4 maçtır galibiyet yüzü göremeyen EMS Yapı Sivasspor, tamamen galibiyete odaklanmış durumda. Maça mutlak 3 puan için çıkacak olan Yiğidolar, rakibini yenip Galatasaray maçı öncesi moral bulmak istiyor.

ÇETİN UYARDI!

Teknik direktör Servet Çetin dünkü antrenman öncesinde futbolcularıyla toplantı gerçekleştirerek düşüncelerini aktardı. Çetin, zor maç öncesi, “Sadece bu maça odaklanıp kazanacağız. Başka bir alternatif yok. Hiçbir bahaneye yer yok. Zor bir maç olacak ama tüm Sivas bize güveniyor. Bende sizlere sonsuz güveniyorum. Zor maç olacak bunun farkındayız ama bu maçı ne yapıp edip kazanalım. Bahaneye yer yok sadece kazanmalıyız” diyerek oyuncularını motive ettiği öğrenildi.

KONYA 14 PUANLA 15. SIRADA

Kırmızı-beyazlıların rakibi Konyaspor ligde 14 puanla 15. sırada bulunuyor. Konya temsilcisinin ligde 3 galibiyeti, 5 beraberliği ve 6 mağlubiyeti bulunuyor. Konyaspor bu sezon oynadığı 14 maçta 15 gol atarken, 20 gole engel olamadı.

 

Kaynak:Hayrullah Ağkaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.