USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sivasspor'da Transfer Sessizliği Sürüyor!

Türkiye’de yaz transfer dönemi 13 Eylül Cuma günü sona erecek. Net Global Sivasspor’da transfer sürprizinin olup olmayacağı merak edilirken, kırmızı-beyazlılar yaz transfer döneminde toplamda 7 takviye yaptı.

Sivasspor'da Transfer Sessizliği Sürüyor!
08-09-2024 10:26
SİVAS
Google News

Hayrullah AĞKAŞ 

Trendyol Süper Lig temsilcimiz Net Global Sivasspor’da transfer sessizliği sürüyor. Türkiye’de yaz transfer döneminin tamamlanmasına sayılı gün kaldı. 24 Haziran’da başlayan süreç 13 Eylül Cuma günü sona erecek.

Kadrosuna yaz transfer döneminde 7 takviye yapan kırmızı-beyazlı ekipte bu günlerde transfer sürprizinin olup olmayacağı merak ediliyor.

Kadrosunu kanat forvet takviyesi yapması beklenen ekipte Teknik Direktör Bülent Uygun’un, 2 veya 2 tane genç Türk oyuncunun kadroya dahil edilmesi için yönetime liste verdiği ifade ediliyor. 

İŞTE YAPILAN 7 TRANSFER

Sivasspor kadrosuna Alex Pritchard, Bekir Turaç Böke, Keita Balde, Samuel Moutoussamy, Noah Sonko Sundberg, Uras Radakovic ve Jan Bieganski transferlerini yaptı. Öte yandan Sivasspor, sezon başı anlaşma yapılmayan Koita, Samba Camara ve Ziya Erdal ile yeniden sözleşme imzalandı.

BÜLENT UYGUN’UN MORALİ BOZUK!

Edinilen bilgiye göre Teknik Direktör Bülent Uygun’un transfer yapılmamasından ötürü moralinin bozuk olduğu öğrenildi. Uygun’un ısrarla 2-3 transfer istediği öğrenilirken, Sivasspor Kulübü yönetiminin ise Uygun’a nasıl bir cevap verdiği merak ediliyor.

TRANSFER YAPILACAK MI?

13 Eylül 2024 Cuma günü sona erecek transfer döneminde kadrosuna kanat forvet takviyesi yapması beklenen kırmızı-beyazlı ekipte gözler yapılacak transfer veya transferlerin yerli mi yoksa yabancı mı olacağına çevrildi. Taraftarlar da biran önce transferlerin yapılmasını istiyor.

TRANSFERLERİN EKSİKLERİ ÇOK

Kadroya katılan 3 oyuncudaki idman eksiklikleri ise göze çarpıyor. Bieganski, Keita ve Samuel’i dahil eden kırmızı-beyazlı ekipte 3 oyuncunun Kayserispor ve Eyüpspor maçlarında görev yaptıkları süre zarfında fiziksel olarak hazır olmadıkları görüldü.

 


Editor : Hayrullah Ağkaş
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!