Sivasspor, Mehmet Altıparmak ile prensipte anlaştı

Sivasspor, Mehmet Altıparmak ile prensipte anlaştı
Sivasspor’da Mehmet Altıparmak devri başlayacak. Osman Zeki Korkmaz’ın ardından Altıparmak görüşen kırmızı-beyazlılar, prensip anlaşmasına vardı. Altıparmak, önümüzdeki günlerde kendisini Sivasspor'a bağlayan sözleşmeyi imzalayacak.

Özbelsan Sivasspor, Osman Zeki Korkmaz ile yollarını ayırmasının ardından teknik direktörlük görevine deneyimli bir ismi getirmeye hazırlanıyor.

Teknik direktörlük konusunda Mehmet Altıparmak ile bir süredir görüşen Sivasspor, teknik adamdan beklediği cevabı aldı. Altıparmak, önümüzdeki günlerde kırmızı-beyazlı takımla sözleşme imzalayacak.

Sivasspor ile anlaşan Altıparmak’ın bugün Sivas’a geleceği de öğrenildi.

56 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcı son olarak Amed Sportif Faaliyetlerin başında 1. Lig’de 9 maça çıkmıştı.

Kaynak:Hayrullah Ağkaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.