Sivasspor sevdalısı Çaça’dan atkı desteği

Sivasspor sevdalısı Çaça’dan atkı desteği
Cumartesi günü oynanan Sivasspor–Sarıyer maçı öncesinde Alper Çaça, taraftarlara 150 atkı hediye ederek tribün coşkusunu artırdı. Daha önce de lisanslı ürün desteğiyle gündeme gelen Çaça, “Sivasspor şehrimizin en büyük değeri” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 5. haftasında oynanan Özbelsan Sivasspor – Sarıyer karşılaşması öncesinde taraftarlara anlamlı bir jest yapıldı.

Sivasspor’a başkan adaylığını açıklayan genç iş insanı Alper Çaça, maça gelen taraftarlara yaklaşık 150 kırmızı-beyaz atkı hediye etti.

alper-caca-atki-dagitimi-2.jpeg

Daha önce de Yiğidolar’a bin 58 TL’lik lisanslı ürün alarak destek olan Çaça, tribünlerdeki coşkuyu artırmaya devam ediyor. Taraftara desteğini sürdüren Çaça, Sivasspor’un şehrin en önemli değeri olduğunu vurguladı. Çaça, “Sarıyer maçı öncesi taraftarlarımızla buluşup kendilerine atkı takdim ettik. Sivasspor’umuza vermiş olduğumuz desteğe bir yenisini daha ekledik. Sivasspor’umuza başarılar diliyorum” dedi.

Genç iş insanının bu jesti taraftarlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Kaynak:Hayrullah Ağkaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.