Sivasspor’un Eski Futbolcusu Ameliyat Olacak

Sivasspor’un Eski Futbolcusu Ameliyat Olacak
Edirnespor’a kiralanan EMS Yapı Sivasspor’un kalecilerinden Baver Kuçkar, çenesinin kırılması sonucu yarın ameliyat olacak.

HAYRULLAH AĞKAŞ

Sivasspor Kulübü, hastanede tedavi gören ve Edirnespor’a kiralanan kalecilerinden Baver Kuçkar için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Kulübün internet sitesinde yayımlanan mesajda, Baver’in sağlık durumu ile ilgili bilgiler verilirken, şunlar kaydedildi:

“Sezon başında Edirnespor’a kiraladığımız genç kalecimiz Baver Kuçkar, Mardin 1969 Spor ile Edirnespor arasında oynanan mücadelenin 75. dakikasında rakip takım sporcusuyla çarpışması sonucunda çenesi kırılmıştır. Sporcumuz sağlık sponsorumuz Bursa Medicana Hastanesi’nde yarın ameliyat olacaktır. Baver’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyoruz.”

   

Sivas İrade- Sivas Gündem- Sivas Haberleri- Sivas son dakika

Kaynak:Hayrullah Ağkaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.