USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sivasspor Siyaset Üstüdür

Sivasspor Siyaset Üstüdür

Sivasspor Siyaset Üstüdür
01-06-2022 07:00
Google News


Adem Sabit NALBANT

İYİ Parti Sivas Merkez İlçe Başkanı Melih Uçmaz; Sivasspor için düzenlenen kupa kutlama törenine tüm siyasi  partilerin temsilcilerinin davet edilmediğini iddia ederek bu durumu eleştirdi.

Sivasspor'un siyaset üstü olduğunu dile getiren Uçmaz; “Sözde şehrin tamamının belediye başkanı olan Hilmi Bilgin ve ekibi tarafından organize edilen kupa töreni AK Parti mitingine döndü. Bizler beklerdik ki şehrin tamamının Belediye Başkanı olan Hilmi Bilgin, tüm siyasi parti temsilcilerini bu programa davet etsin. Şehirde Sivasspor'a destek veren, takımı sahiplenen sadece AK Parti mi? Sivasspor, siyasete alet edilmemelidir” dedi.
Yapılan törende futbolcuların, kulüp başkanının ve teknik direktörün dahi geri planda kaldığına vurgu yapan Başkan Uçmaz, 'Tarihinde ilk kez Ziraat Türkiye Kupası başarısını gösteren Sivasspor tüm Sivaslıların katıldığı törende kupasını kaldırdı. Parti teşkilatı olarak biz de taraftarlarımızın arasında törene iştirak ettik. Ancak, kalabalıktan neredeyse çökme noktasına gelen platformda futbolcularımızı ve teknik heyetimizi seçmekte güçlük çektik. AK Parti il başkanından tutun da İl Genel Meclisi Başkanına ve milletvekiline kadar yerli yersiz herkesin çıktığı tören platformunun siyaset arenasına çevrilmesini kabul edilemez buluyoruz. Sivasspor'un zor günlerinde desteklerini göremediğimiz, taraftar taşlı sopalı saldırılar altında İstanbul yolculuğu yaparken onlara sahip çıkan bir sözlerini duymadığımız, final maçında bilet desteklerini işitmediğimiz bu kişilerin kupa törenine siyasetin gölgesini düşürmeleri kendi siyasetlerinin gereği olsa da spor ahlakına ve uğrunda şehitler verilen Sivasspor'umuzun geleneklerine aykırıdır. Sivasspor siyaset üstüdür, siyasete alet edilemez' ifadelerini kullandı.
AK Partilileri çarşı pazarda halkın sorunlarını dinlemeye davet eden Başkan Melih Uçmaz, 'Biz AK Partilileri; pazar artıklarında sebze toplayan amcaların, utanarak mendil satan teyzelerin, siftah yapmadan kepenk indiren esnafın, ay sonunu çıkaramayan işçinin, memurun yanında ararken kupa sahnesinde bulduk. Onlar en küçük mutluluğu çıkarlara için kullanadursun esas kupayı AK Parti gittiğinde Türk milleti kaldıracak' diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
21.06.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!