Sivas'ta final haftasında kütüphane 24 saat açık olacak

Sivas'ta final haftasında kütüphane  24 saat açık olacak
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, 29 Aralık 2025–10 Ocak 2026 tarihleri arasındaki final haftasında kütüphaneyi 24 saat hizmete açıyor. Öğrencilere çay, simit ve çorba ikramı da yapılacak.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Fuat Sezgin Kütüphanesi'nin final sınavları süresince öğrencilerin ders çalışma ihtiyaçlarını desteklemek amacıyla 24 saat açık olacağını duyurdu. Uygulama, 29 Aralık 2025 – 10 Ocak 2026 tarihleri arasında geçerli olacak.

Öğrencilere Sıcak İkram Desteği

Final haftası boyunca kütüphanede çalışan ve derslerine hazırlanan öğrenciler için çay, simit ve çorba ikramı yapılacak. Uygulama, yoğun sınav temposunda öğrencilere moral ve motivasyon sağlamayı amaçlıyor.

Üniversiteden Başarı Mesajı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, final döneminde tüm öğrencilere başarı dilekleri iletilerek, kütüphanenin kesintisiz hizmet vereceği hatırlatıldı.

Kaynak:Adem Sabit Nalbant

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.