Sivas'ta öğrencilerden gaziler için sergi!
Yayınlanma:
Zeki Hayran İmam Hatip Ortaokulunda Gaziler Günü kapsamında fotoğraf sergisi açıldı. Serginin açılışını gerçekleştiren İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan, emeği geçen herkese teşekkür etti.
19 Eylül Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında, Zeki Hayran İmam Hatip Ortaokulunda fotoğraf sergisi açıldı.
Açılış kurdelesini öğrencilerle birlikte kesen İl Millî Eğitim Müdürü Erdoğan daha sonra 15 Temmuz Kahramanlarının görsellerinin de yer aldığı sergiyi gezdi. Erdoğan, ardından öğrenciler tarafından düzenlenen programa katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program günün anlam ve önemini anlatan konuşma, ilahi dinletisi, özlü sözler, konuşmalar ve “19 Eylül Gazileri Günü” konulu video ile son buldu.
Daha sonra okulda görev yapan öğretmenler ile bir araya gelen Erdoğan, öğretmenlerin görüş, öneri ve taleplerini dinleyerek programda emeği geçen herkese teşekkür etti.
Kaynak:Burcu Cellat
Resmi İlanlar
Gündem
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.