Sivas’ta Şehit Aileleri ve Gaziler Bir Araya Geldi

Sivas’ta Şehit Aileleri ve Gaziler Bir Araya Geldi
Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından, Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü desteğiyle yürütülen “Şehitlerimize Saygı, Gazilerimize Vefa” Projesi kapsamında program gerçekleştirildi.

Programda, şehit babaları, şehit kardeşleri, gaziler ve gazi babaları bir araya gelerek, vatan uğruna can veren şehitler ile ebediyete irtihal eden gaziler için Mevlid-i Şerif okudu.

Birlik, vefa ve dayanışma duygularının ön planda olduğu programda yapılan dualar, şehit ve gazi ailelerinin güçlü bağlarını bir kez daha pekiştirdi.

whatsapp-image-2025-11-09-at-13-07-48.jpeg

Dernek Başkanı Fatih Deveci, proje kapsamında iki ayrı buluşma düzenlediklerini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

“Projemizin ilk aşamasında şehit annelerimizi, şehit eşlerimizi ve gazi eşlerimizi bir araya getirmiştik. Bugün ise ikinci aşamasında şehit babalarımızı, şehit kardeşlerimizi, gazilerimizi ve gazi babalarımızı ağırladık. Her iki buluşmamızda da ortak duygu; vefa, kardeşlik ve şehitlerimizin aziz hatırasına bağlılıktı. Bu tür anlamlı etkinliklerle birliğimizi, beraberliğimizi ve dayanışmamızı güçlendirmeye devam edeceğiz.”

whatsapp-image-2025-11-09-at-13-07-49.jpegProgram, edilen duaların ardından sona erdi.

Kaynak:Adem Sabit Nalbant

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.