Sivas'ta şehitlerimiz için Yıldız Dağı'na yüründü
Sivas’ta 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında anlamlı bir doğa etkinliği düzenlendi. Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile dağcılık kulüplerinin iş birliğinde gerçekleştirilen “15 Temmuz Şehitleri Anma Yürüyüşü” Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi’nde yapıldı.
Etkinliğe Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürlerinden Emrah Yıldırım’ın yanı sıra çok sayıda dağcı ve doğasever katıldı. Katılımcılar, şehitler anısına yapılan yürüyüşte milli birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
Yıldız Dağı'nın zirvesine ulaşan grup, burada Türk bayrağı açarak 15 Temmuz şehitlerini dualarla andı. Anma yürüyüşü, zirvede çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
Yetkililer, bu tür etkinliklerin hem 15 Temmuz’un unutulmaması hem de milli ruhun canlı tutulması açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekti.
Kaynak:Hayrullah Ağkaş
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.