USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

SİYASET AKADEMİSİ BAŞLADI

SİYASET AKADEMİSİ BAŞLADI

SİYASET AKADEMİSİ BAŞLADI
17-01-2017 14:35
Google News


Siyaset Akademisi Büyük Güç Türkiye Eğitim Programına İl Başkanı Ziya Şahin, İl Kadın Kolları Başkanı Semiha Ekinci, İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kuruçay ve beraberindekiler de katıldı.  

Kamu görevlileri de dahil, 18 yaşını doldurmuş tüm vatandaşların katılabileceği Siyaset Akademisi Ocak ve Şubat Ayları içerisinde 10 hafta sürecek. Eğitimler hafta sonları yapılacak ve eğitim sonrası ise tüm katılımcılara sertifika verilecek.

Bilindiği üzere Siyaset Akademisinin düşünsel anlamda temelinin atılması ve uygulamaya konması partinin Kurucu Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın talimatları ile gerçekleşti. 2007 yılı içinde projelendirilen, 2008 Ocak ayı itibarıyla faaliyete geçirilen Siyaset Akademisi, AK Parti´ye kurumsal bir kimlik kazandırmak ve parti mensupları arasında dil birliği sağlamak amacıyla kurulmuş, akademi uygulamaya başlandıktan sonra her yıl hedefleri ve öncelikleri toplumun dinamiklerine göre kendini yenileyen bir yapıya dönüştü. Siyaset Akademisi herhangi bir siyasi kimlik gözetmeksizin, tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını geleceğin Türkiye´sinin şekillenmesinde etkin rol üstlenecek bireyler olarak konumlandırıp, hem siyasal hem de kültürel donanım kazandırmak, bu sayede siyasi hassasiyetleri olan sorumluluk sahibi vatandaşlar kılabilmek adına kendine bir görev edindi. Bu doğrultuda Ocak 2008 ? Hariran 2013 tarihlerinde farklı ?kir ve siyasal eğilimlerde olan 50 bini aşkın insan, Siyaset Akademisinde eğitim görme imkanı bularak, katılımcılardan 25 bini eğitim sürecini başarıyla tamamlayıp serti?ka almaya hak kazandı.

2016 Ekim ayının ilk haftasından itibaren katılımcı sayısı 100 kişiyi geçen illerde akademinin 17´inci dönemi başladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
21.06.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!