USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Sorunları Kilimin Altına Süpürmedik

Sivas’ın gelişmesi için ortak akılla çalışmaya devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, “Hiçbir zaman bahaneye sığınmadık. Hiçbir zaman mazeret üretmedik. Hiçbir zaman sorunu kilimin altına süpürmedik. Ortak akılla, karşılıklı fikir alışverişiyle birlikte kangren olmuş sorunları da çözüme kavuşturduk” dedi.

Sorunları Kilimin  Altına Süpürmedik
06-04-2023 11:27
SİVAS
Google News

Ömer  ÜN

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin; görev süresi boyunca yaptıkları çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Bilgin, belediye başkanı seçildiği gün; yük olan değil yük alan bir belediyecilik anlayışıyla çalışacaklarına dair söz verdiğini belirterek  “Bir emanet olarak görerek aldığımız şehrimizi emaneti teslim edeceğimiz güne kadar daha iyi bir şekilde götürmek için Sivas’ı layık olduğu tüm katmanlarımızla tüm şehrin dinamikleriyle, şehrin tüm renkleriyle birlikte ortak akıl ve istişareyi esas alarak, ben değil biz anlayışıyla birlikte ‘Bu şehre hizmet edeceğiz’ dedik. Milletimize söz verdiğimiz gibi bu şehri kalkındırmak, bu şehirde yaşayan her bir ferdi, her bir hemşehrimizi ‘İyi ki bu şehirde yaşıyorum’ dedirtecek bir şehir oluşturma adına canla, başla şehrimizin tüm dinamikleriyle birlikte çalışıyoruz ve çalışmaya devam ediyoruz.  Hiçbir zaman bahaneye sığınmadık. Hiçbir zaman mazeret üretmedik. Hiçbir zaman sorunu kilimin altına süpürmedik. Ortak akılla, karşılıklı fikir alışverişiyle birlikte kangren olmuş sorunları da çözüme kavuşturduk.” dedi.

SİVAS’IN GÜNDEMİNDE ÇIKARMIŞ OLACAĞIZ

Eski Sanayi bölgesinde devam eden proje hakkında bilgi veren Başkan Bilgin, “Şehrin en önemli sorunlarından bir tanesi Eski Sanayi sorunu olarak da bilinen sorunu Sivas’ın eski sorunu haline getirdik. Temelleri attık, inşallah Mayıs ayı sonunda ilk etabı hak sahiplerine temsil edeceğiz. İkinci etap dediğimiz ticari alanların arka kısmında kalan alanda da görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah bu yıl içerisinde temelleri atarak Eski Sanayi sorununu Sivas’ın gündeminde çıkarmış olacağız.” şeklinde konuştu.

18 UYGULAMASI YAPILDI

Yunus Emre, Esentepe Kentsel Dönüşüm projesinde tapuları çıkarttıklarını aktaran Başkan Bilgin, “18 uygulamasını yaptık. İmarı onaylandı. Belli alanlarda hak sahipleriyle mutabakata vardık. İnşallah bayram sonrasında o bölgede 96 konutun temellerini atarak Yunus Emre Esentepe Kentsel Dönüşüm sorununu da çözmüş oluyoruz” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
21.06.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!