Teknolojide Deneyim Elde Edecekler  

Teknolojide Deneyim Elde Edecekler  
Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksek Okulu arasında İşyeri Eğitimi Protokolü imzalandı. Protokol kapsamında Şarkışla Meslek Yüksek Okulu Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğrencilerinin öğrenim gördüğü alanlarla ilgili teknolojik açıdan beceri ve deneyim kazanmasına katkıda bulunulması sağlanacak.

Sevda ÇİFTÇİ

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksek Okulu arasında İşyeri Eğitimi Protokolü imzalandı.
İmza törenine Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Danışmanı Şarkışla Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Nevzat Balıkçıoğlu ile Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Dilek Çınar Öz katıldı.

Şarkışla Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Nevzat Balıkçıoğlu, yapılan protokol ile öğrencilerin işyeri eğitimleri ve yaz stajını rahat yapabilmelerini sağlamak istediklerini ifade ederek, protokol imzalayan  SESOB Başkanı Hakan Demirgil"e teşekkür etti.

Esnafların menfaatlerine olan her konuda iş birliği yapmaya hazır olduklarını vurgulayan SESOB Başkanı Hakan Demirgil ise  yapılan protokol ile öğrenim gören öğrencilerin alanlarıyla ilgili beceri ve deneyim kazanmalarını sağlamak için staj imkanı sunacaklarını dile getirdi.

SESOB Başkanı Hakan Demirgil ile Şarkışla Meslek Yüksek Okulu Müdürü Nevzat Balıkçıoğlu arasında imzalanan protokol ile Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Şarkışla Meslek Yüksek Okulu Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğrencilerinin öğrenim gördüğü alanlarla ilgili teknolojik açıdan beceri ve deneyim kazanmasına katkıda bulunulması sağlanacak.

Kaynak:Elif Elmalı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.