Tohumluk Üretiminde Türkiye'de İlk Sırada Yer Alan Sivas'ta Patates Hasadı Başladı

Tohumluk Üretiminde Türkiye'de İlk Sırada Yer Alan Sivas'ta Patates Hasadı Başladı
Tohumluk üretiminde Türkiye de ilk sırada, toplam patates üretiminde ise 6. sırada yer alan Sivas'ta patates hasadı başladı.

Erdem TAHILLIOĞLU 

Sivas'ta patates hasadı başladı.

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, İl Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından Hafik'in Yarhisar köyünde gerçekleştirilen yemeklik ve tohumluk patates hasadına katıldı.
Traktöre binerek hasat yapan Vali Şimşek, tarlada çalışan işçilere kolaylıklar diledi.
Çiftçilere bol hasatlar dileyen Yılmaz Şimşek "Valiliğimiz öncülüğünde İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüzün koordinesinde ilimizin bereketli topraklarında tarımsal üretimi artırmak için çalışmalarımız devam edecek. Bin bir zahmet ve alın teriyle mahsulünü elde eden tüm çiftçilerimize bereketli bir hasat sezonu diliyorum." dedi.

Kaynak:Elif Elmalı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.