USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Topgül Kimleri Hedef Gösterdi?

Turan Topgül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

Topgül Kimleri Hedef Gösterdi?
28-07-2024 15:11
SİVAS
Google News

HABER MERKEZİ

Önceki dönem Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’in Başkanvekili ve AK Parti Sivas eski İlçe Başkanı Turan Topgül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı.

Topgül, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak, “Kelimeler boğazıma düğümleniyor, acizane bir konumumuz var söylesem yazsam bir türlü, söylemesem yazmasam bir türlü... Olan bitenlere, olduranlara, aldırış etmeyip umursamayanlara, üzerine almayanlara, onlara ses çıkarmayanlara, çıkaramayanlara, bir üst elin bizlerle dalga geçmesine, birilerinin bizleri rezil rüsva etmelerine, birilerine kimsenin gücünün yetmemesine, uyarılarımızı dikkate almamalarına, israfa, kibre, rehavete, makam mevki para pul kısaca dünya hırsına kapılmalarına, ahireti unutanlara, hakkı hukuku hesabı aklına getirmeyenlere vs vs o kadar doluyum ki içime ata ata kendimi yiyip bitiriyorum. Elimden sadece buğz etmek geliyor ve haklarımı onlara helal etmiyorum sadece Allahıma havale ediyorum” notunu ekledi.

Topgül’ün paylaşımına kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni geldi.

İşte Topgül'ün o paylaşımı;


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Alim
Alim 3 ay önce
Demek ki turan beyde yol ayrımına gelmiş partisiyle.ismi yeniden refah partisiyle anılıyor epeydir.oraya geçişin ilk işaret fişeği olacak sanırım.yakışır yeniden refah turan beye.hayırlı olsun.bunu boşuna yazmadı turan bey uyanik siyasetçidir kendisi.böyle okumak gerekiyor bu açıklamayı.oda umudunu kesdi ak partiden.
Ziya Soybayraktar
Ziya Soybayraktar 3 ay önce
Topgül yanlış yapıyor.Madem dolu dolu bilgiye sahip,o vakit konuşacak,açıklayacak,tarihe not düşecek. Meseleyi Allah'a havale etmek bir kaçıştır. Önce Ebu zer ol,dos doğru bildiğini müslümanlara söyle,sonra zaten Allah'ın hesabından kaçış yok.
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!