USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Uçak Seferleri İptal Edilerek Sivaslılar Mağdur Ediliyor!

Sivas-Antalya ve Sivas-İzmir arası aktarmasız uçak seferlerinin kaldırılmasına Türk Ulaşım Sen Genel Başkanı Mustafa Nurullah Albayrak’ın tepkileri sürüyor.

Uçak Seferleri İptal Edilerek Sivaslılar Mağdur Ediliyor!
06-08-2024 12:00
SİVAS
Google News

Burcu CELLAT

Türk Ulaşım Sen Genel Başkanı Mustafa Nurullah Albayrak, kaldırılan Sivas-Antalya ve Sivas-İzmir aktarmasız uçak seferlerinin kaldırılmasına ilişkin konuştu.

Türk Ulaşım-Sen Genel Başkanı Mustafa Nurullah Albayrak, Sivas-Antalya ve Sivas-İzmir aktarmasız uçak seferlerinin kaldırılmasına ilişkin konuştu. Daha önce haftada bir gün Sivas-Antalya ve Sivas-İzmir arası aktarmasız olarak yapılan gidiş ve dönüş uçak seferlerinin kaldırılması nedeniyle mağdur olan vatandaşların kendilerine ulaştığını ve sorunun dile getirilmesini talep ettiğini belirten Albayrak, önemli açıklamalarda bulundu.

Albayrak, “Sivas-Antalya, Sivas-İzmir arası uçak seferi aktarmasız olarak gerçekleştirildiğinde yaklaşık 1,5 saat olan seyahat süresi, İstanbul aktarmalı gerçekleştirildiğinde minimum 6 saat sürmektedir. Bu süre İstanbul’dan kalkış saatine göre 12 saate kadar çıkmaktadır. Bu durum hem vatandaşlarımızın zaman tasarrufunu ortadan kaldırılmış,  hem de seyahat şartlarını zorlaştırmıştır. TÜİK’in 2024 verilerine göre ülkemizde yaklaşık 1.9 milyon Sivaslı vatandaşımız bulunmaktadır. Sivaslı vatandaşlarımızın büyük bir kısmı da İstanbul, İzmir, Antalya gibi şehirlerde ikamet etmektedir. Bu nedenle yaşanan bu mağduriyetin ortadan kaldırılmasını ve daha önceden olduğu gibi uçak seferlerinin aktarmasız olarak yapılmasını talep ediyoruz” dedi. 


Editor : Burcu CELLAT
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Sinan Gölbaşı
Sinan Gölbaşı 3 ay önce
Sivas İzmir arası uçak seferleri muhakkak eklenmelidir.

Ziya Soybayraktar
Ziya Soybayraktar 3 ay önce
Teşekkürler Sayın Başkanım. Bir boşluğu doldurup,Sivaslının sıkıntılarına sözcü oldunuz.
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!