USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ulaş Karasu: Vatandaşların Mağduriyetini Giderin!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, ilimizde dün etkili olan yağmur nedeniyle vatandaşların mağdur olduğunu dile getirdi. Karasu, “Taşkınlardan etkilenen tüm yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileğimi iletiyorum. Hemşehrilerimizin yaşadığı mağduriyetler bir an önce giderilmelidir” dedi.

Ulaş Karasu: Vatandaşların Mağduriyetini Giderin!
10-07-2024 13:47
SİVAS
Google News

Erkan YILDIZ

Sivas’ta dün etkisini artıran yağmur ve dolu hayatı felç etti. Sağanak yağış köylerde ekili arazilere de zarar verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, vatandaşların afetten dolayı yaşadığı mağduriyetlerin giderilmesini talep etti.

Karasu, yaptığı açıklamada;Divriği, Altınyayla ve Ulaş ilçemizde dün akşam etkili olan sağanak yağmur ve dolu, ilçe merkezlerimiz ve bağlı köylerimizde su taşkınları ve baskınlarına neden oldu. Bugün de yoğun yağış bekleniyor! Ulaş'ın Kazanpınar, Altınyayla'nın Kızılhüyük köyü ile çevre köylerde oluşan seller, iş yerleri ve ekinlere de büyük zarar verdi. Taşkınlardan etkilenen tüm yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileğimi iletiyorum. Hemşehrilerimizin yaşadığı mağduriyetler bir an önce giderilmelidir. Hepimize çok geçmiş olsun” dedi.


Editor : Erkan YILDIZ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!