Ulaş Karasu’dan Bakan Uraloğlu’na Eleştiri: “Rayların Altı İki Kez Boşaldı”

Ulaş Karasu’dan Bakan Uraloğlu’na Eleştiri: “Rayların Altı İki Kez Boşaldı”
Ulaş Karasu, Ankara-Sivas YHT hattında iki kez rayların altının boşaldığını belirterek, hattın güvenliği konusunda ciddi endişeler olduğunu söyledi. Karasu, yapılan milyarlarca liralık ihalelere rağmen sorunların devam ettiğini vurguladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun ,"Ekonomik büyümenin birincil şartı, güçlü bir ulaşım altyapısıdır. Demiryolları; ulaşımdan kültürel yaşama, ekonomiden üretim gücüne kadar Türkiye’nin tüm dinamiklerine değer katan stratejik bir güçtür.Mega projeler ve teknolojik atılımlarla şekillenen altyapımızla, ülkemizin kalkınma yolculuğunda birlikte ilerliyoruz" sözlerine Ulaş Karasu tepki gösterdi.

uraloglu-2250393.jpg

Karasu, Uraloğlu'nun videsounu alıntılayarak, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu, Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattını seçim öncesi aceleyle açmakla suçladı. Karasu, hattın 15 yılda tamamlanamadığını ve güvenlik sorunlarının devam ettiğini belirtti.

Karasu, yaptığı açıklamada, “Hattın güvenliğiyle ilgili şüphelerimi defalarca dile getirdim. İki kez rayların altı boşaldı, milyarlarca liralık ihaleler yapıldı. Bu tablo, sizi ve anlayışınızı çok iyi özetliyor. Gerisi boş laf!” ifadelerini kullandı.

İşte Karasu'nun paylaştığı fotoğraflar.

gxvyy8qw0aednqm.jpg

gxvyy8rxqaai-cx.jpg

Kaynak:Elif Elmalı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.