USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

“Unutkan Aşk”ı Tahlil Ettiler

Sivas Okuyan Kadınlar Derneği, Alzheimer hastalığına dikkat çeken “Unutkan Aşk ”kitabını tahlil etti.  Yazar Nermin Bezmen’in de bulunduğu program oldukça verimli geçti.

“Unutkan Aşk”ı  Tahlil Ettiler
11-09-2024 10:14
SİVAS
Google News

Burcu CELLAT

Sivas’ta 3 yıldır faaliyet gösteren Sivas Okuyan Kadınlar Derneği, 160 kadın üyesi ile birlikte her ay kitap buluşmaları gerçekleştiriyor.

Dernek üyeleri şehrin kültürünün, vizyonun gelişmesine katkı sağlamayı amaç edindiklerini, kitap okumanın sadece bireysel bir zevk değil, aynı zamanda toplum için de büyük faydalar sunan bir etkinlik olduğunu söyledi.

Üyeler, kadınların kitap okumasının, hem kendi kişisel gelişimlerine hem de çevrelerine olumlu etkiler oluşturacağını bu nedenle okudukları kitapları sadece kendi aralarında değerlendirmenin yeterli olmadığını bunun yanı sıra dernek olarak okur-yazar buluşmaları gerçekleştirerek şehrimizdeki herkesin bu etkinliklerden faydalanmasını sağlamak istediklerini belirtti.

Bu kapsamda dernek üyeleri Alzheimer hastalığına dikkat çeken “Unutkan Aşk ”kitabının yazarı Nermin Bezmen’i şehrimize davet ederek tüm kitap dostlarını bir araya getirdi.


Editor : Burcu CELLAT
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!