Uyarılar da Yeterli Olmadı! Sivaslı Sürücüler Yine Bildiğiniz Gibi!

Uyarılar da Yeterli Olmadı! Sivaslı Sürücüler Yine Bildiğiniz Gibi!
Yükseköğretim Kurumları Sınavı ( YKS) bugün itibariyle başladı. Sınava girecek öğrencilerin dikkati dağılmasın diye vatandaşlara korna çalmamaları için uyarıda bulunulsa da yeterli olmadı.

Ömer ÜN

Sivas'ta binlerce öğrenci üniversite sınavı için ter töktü.

 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın(YKS) ilk ayağı olan TYT öncesi sınav esnasında öğrencilerinin dikkatinin dağılmaması için araç sürücülerine korna çalınmaması ve okul çevresinde gürültü yapmaması konusunda uyarıda bulunulsa da yeterli olmadı.

Sosyal medya hesaplarımızdan bize ulaşan bir velimiz, "Memleketimin güzel insanları ne çok seviyorsunuz kornaya basmayı. Bugün çocuğum Sivas Lisesi'nde sınava girdi. o kadar dikkatsizdi ki sürücüler ısrarla kornaya basmmaya, egzoz patlatmaya ve dirift atmaya devam etti. Bu kadar mı duyarsız olduk." diyerek araç sürücülerine tepki gösterdi. 

Kaynak:Adem Sabit Nalbant

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.