USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Yavuz Ağıralioğlu, Parti Kurduğunu Duyurdu

Eski İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, yeni siyasi partisini hazırlamak için hazırlıklarını tamamladığını duyurdu. Partinin kuruluş dilekçesi sabah İçişleri Bakanlığı'na teslim edilecek ve ardından Ağıralioğlu, partinin resmi olarak ilan edilecek.

Yavuz Ağıralioğlu, Parti Kurduğunu Duyurdu
27-10-2024 14:31
SİVAS
Google News

Yavuz Ağıralioğlu'nun kurduğu yeni siyasi partinin imzası, yarın saat 09.00'da İçişleri Bakanlığı'na teslim edilecek. Başvurunun ardından ATO Congresium'da tanıtım toplantısı düzenlendi. Ağıralioğlu, burada partinin sıralamasını sürdürecek ve yeni siyasi hareketin vizyonunu, misyonunu ve gelecek hedeflerini paylaşacak. Partinin ismi ve logosu da ilk kez toplantıda duyurulacak.

AĞIRALİOĞLU: BU MÜCADELE, SİZLERİ GÜÇLÜ BİR GELECEĞE TAŞIMA MÜCADELESİ

Partinin kuruluşunu açıklayan Ağıralioğlu, "Tarih boyunca güzel zorluklarla karşılaşmış, her fırsatta zorluklarla karşı karşıya kalmış, her zaman ölümüyle bu zorluklarla karşılaşmayı bilmiş bir milletin evlatlarıyız. 2024 yılında, milletimizin hak etmediği acılar olsa da; merhametimizi terk etmeden, umudumuzu kaybetmeden bugünlere geldik. Aziz milletim, şimdi de sadece size bağlı kalarak, memleketimizin geliri inşa etmek amacıyla, kardeşlerle beraber yeni bir mücadeleye başlıyoruz. İrademizin partisini kuruyoruz" dedi.

'KÜCAKLAYICI BİR PARTİ OLSUN İSTİYORUZ'

Ağıralioğlu, "Kurduğumuz parti, 85 milyon üyesi mümkün olana kadar kucaklayıcı bir parti olsun istiyoruz. Memleketini sarıp sarmalayabilen, kullandığımız, müşterilerimize, emeklerimize, çalışanlarımıza, emeklilerimize, ürettiğimize, tüketenlerimize, yaşayanlarımıza ve hatta aramızdan olanlara dahi anılan bir parti kuruyoruz. Bu mücadele, güçlü tarihlerimiz, satışlarımız ve güzel bir vatan için. yeni bir gelecek birlikte inşa etmek istiyoruz. 


Editor : Demirören Haber Ajansı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
25.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!