USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yeni Yatırımcıları Sivas’a Getireceğiz

Yeni Yatırımcıları Sivas’a Getireceğiz

Yeni Yatırımcıları Sivas’a Getireceğiz
03-03-2022 07:05
Google News


Fatih TABUR

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Mustafa Eken ve yönetim kurulu üyeleri, seçimlerini tamamlayan Pazarcılar Odası Başkanı Adem Argın, Konfeksiyoncular ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ahmet Yıldız, Tenekeciler ve Madeni İşler Esnaf Odası Başkanı Hamdi Çelik, Terziler Kunduracılar ve Ev Tekstilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Kılıç, Tesviyeciler, Madeni ve Oto Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Demirgil, Demirciler Odası Başkanı Harun Koç, Marangozlar Odası Başkanı Raif Aydın, Yiyecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Akgül, Lokantacılar ve Kebapçılar Odası Başkanı Serkan Akgül ile Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Yalman’ı ziyaret etti.

ALLAH BİRLİĞİMİZİ, BERABERLİĞİMİZİ DAİM ETSİN

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Mustafa Eken, “Genel kurullarını tamamlayan esnaf odalarımızı ziyaret ederek seçilen başkanlarımıza ve yönetimlerini tebrik ettik. Sivas için STK’larımızın çalışmaları çok önemlidir. Biz şehrimizde çatı oda olduğumuz için tüm odalarımızla birlikte istişareler yaparak üyelerimize ve şehrimize hizmet ediyoruz. Sivas’ı hak ettiği yere getirmek için birliği, beraberliği hakim kılarak çalışacağız. Biz STSO olarak tüm odalarımızın yanındayız. Sivas Demirağ OSB Cazibe Merkezi kapsamına alındı. Bu nedenle odalarımıza ve bizlere daha çok görevler düşüyor. Bundan sonraki süreçte odalarımızla iş birliğimizi arttırarak çalışmalarımızı yürütmemiz lazım. Sivas, Türkiye’de yatırımcıların yeni rotası oldu. Sürekli yatırımcılarla görüşüyoruz. Birliğimizi ve beraberliğimizi herkese göstererek, yeni yatırımcıları şehrimize getireceğiz. Tüm odalarımızın tek derdi Sivas’a hizmet etmek. Sivas’ın gelişimi, işsizliğin bitmesi, ihracatın artması ve göç veren değil göç alan bir il olması için daha çok çalışacağız. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin” şeklinde konuştu.

Pazarcılar Odası Başkanı Adem Argın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Mustafa Eken başkanımıza ve yönetimine, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Mustafa Başkanın çalışmalarını çok başarılı buluyorum, kendisine bütün desteğimizi veriyoruz, takdir ve teşekkür ediyorum” dedi.

HER ZAMAN YANIMIZDA

Konfeksiyoncular ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ahmet Yıldız ise “Ticaret ve Sanayi Odamız Başkanı Mustafa Bey ile ekibine ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Her zaman yanımızda olması bizi onurlandırmıştır. Bundan sonraki çalışmalarımızda da beraber olacağız” ifadelerini kullandı.

ŞEHRİMİZE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Tenekeciler ve Madeni İşler Esnaf Odası Başkanı Hamdi Çelik ile Terziler Kunduracılar ve Ev Tekstilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Kılıç ise ziyaretten dolayı teşekkür ederek, “Öncelikle bu nazik ziyaretlerinden dolayı Mustafa Eken başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Ticaret ve Sanayi Odası’nın şehrimiz için ne kadar önemli olduğunu hep beraber biliyoruz. Şimdiye kadar birlik beraberlik içerisinde hizmet etmeye çalıştık, bundan sonra da inşallah birlik, beraberlikle şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandılar.

BİR VE BERABER OLACAĞIZ

Tesviyeciler, Madeni ve Oto Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Demirgil, “Mensubu olmaktan gurur duyduğum Ticaret ve Sanayi Odasının Başkanı ve ekibinin ziyaretleri bizleri memnun etti. Ben, Mustafa Eken Başkanımın göreve geldiği ilk günden itibaren Sivas için nasıl çaba sarf ettiğini en iyi bilenlerden biriyim. Gerçekten güzel çalışmalara imza attı, atmaya da devam ediyor. Ben buradan Mustafa Başkanıma ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum, dün nasıl beraber isek, birsek, Sivas için yarın da inşallah bir ve beraber olacağız. Daha güzel günlerde inşallah beraber olmayı temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

STSO VE BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ

Demirciler Odası Başkanı Harun Koç, “Mustafa Eken Başkanımıza yönetim kuruluna bu nazik ziyaretten dolayı teşekkür ediyoruz. Başkanımız Mustafa Eken’in şehrimize Ticaret ve Sanayi Odası olarak kattıkları gayret ve çabaları görüyoruz. En önemli değerimiz Demirağ OSB’nin Cazibe Merkezi olması konusunda büyük çaba harcadı. Demirağ OSB’nin Cazibe Merkezi olması bizim için onur ve gurur vericidir. Bu yüzden biz de Mustafa Başkanımızın yanındayız. Sivas’a dair üstümüze ne düşüyorsa, elimizden ne geliyorsa biz de Sivas Ticaret Odası Başkanımız ve yönetim kurulunun yanındayız” dedi.

Marangozlar Odası Başkanı Raif Aydın’da Eken ve yönetimine ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek, hep beraber istişare halinde Sivas’a hizmet edeceklerini söyledi.

SİVAS SEVDASI İLE ÇALIŞIYOR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yiyecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Akgül, “Biz de, sivil toplum örgütü olarak Mustafa Başkanımın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Dinamikliği ile hareketliliği ile Sivas’a olan sevdasıyla yapmış olduğu çalışmaları takdirle takip ediyoruz.”

HEP BİRLİKTE ŞEHRİMİZE HİZMET EDECEĞİZ

Lokantacılar ve Kebapçılar Odası Başkanı Serkan Akgül de ziyaretleri nedeniyle STSO Başkanı Mustafa Eken ve yönetimine teşekkür ederek, “Ne yapıyorsak Sivas için hep birlikte yapacağız. Sizin de dediğiniz gibi kim elini taşın altına sokuyor, bir çivi çakıyorsa Sivas için Allah ondan razı olsun” dedi.

SİVAS İÇİN EL BİRLİĞİYLE ÇALIŞACAĞIZ

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Yalman da “Genel kurul sonrasında STSO Mustafa Eken odamızı ziyarete geldiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Sivas için esnaflarımız için yapılması gerekenleri hep birlikte istişare ile birlik ve beraberlik ile yapıyoruz. El birliğiyle Sivas için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.  

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
21.06.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!