Yiğido, Malatya´ya Yenildi

Yiğido, Malatya´ya Yenildi
Yiğido, Malatya´ya Yenildi


OĞUZHAN SARZEP

Demir Grup Sivasspor U21 PAF takımı, ligin 25. haftasında kendi sahasında Evkur Yeni Malatyaspor U21 takımı ile karşı karşıya geldi. Müsabaka Malatya´nın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Sivasspor Tesislerinde oynanan müsabakayı Çankırı bölgesi hakemlerinden Kerim Çataklı yönetti. Çataklı´nın yardımcılıklarını ise; Recep Güneş, Levent Yeşilyurt ve Ali Altun yaptı.

Demir Grup Sivasspor, rakibine 1-0 yenilerek haftayı puansız kapattı. Malatya´ya 3 puanı getiren tek golü 61. dakikada Romario Matova kaydetti.

Sivasspor U21 takımı bu skorun ardından 11 puanla 17 sırada kalırken, Malatyaspor ise puanını 19´a çıkartarak 15. sıraya yerleşti.

Öte yandan Demir Grup Sivasspor U21 takımı ligin 26. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile kozlarını paylaşacak. 15 Mart Cuma günü Derağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerinde oynanacak olan müsabaka saat 12.00´da başlayacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.