USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yürütülen Çalışmalar Değerlendirildi

Yürütülen Çalışmalar Değerlendirildi

Yürütülen Çalışmalar Değerlendirildi
05-10-2022 07:00
Google News


Oğuzhan SARZEP

Millî Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan iş birliği protokolü ile hayata geçirilen 'Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi' kapsamında Sivas'ta yürütülen faaliyetler değerlendirme toplantısında ele alındı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü B Blok Toplantı Salonunda gerçekleştirilen programa Şube Müdürü Mehmet Uysal, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Hasan Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, İlçe Müftüleri, proje ortağı olan kurumların il/ilçe temsilcileri, projenin yürütüldüğü 17 pilot okulun idareci ve proje yürütücüsü öğretmenleri katıldı.

Millî Eğitim Müdürlüğü, İl/İlçe Müftülükleri ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü il/ilçe müdürlüklerince yürütülen proje kapsamına sürdürülen ve planlanan faaliyetler toplantıda masaya yatırıldı. Şube Müdürü Mehmet Uysal, 'Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi' ile ilgili sunum yaparak il düzeyinde yürütülen ve yürütülmesi planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!