USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Zafer: Çanakkale ruhuyla aynı cevap verilmiştir

Ulaş Kaymakamı Emre Zafer, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde bir açıklama yaptı. Zafer, “Milletimiz 15 Temmuz gecesi, cesaretleriyle, dirayetleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla ülkemizi bölmek isteyen saldırılara karşı Çanakkale’de nasıl cevap vermişse, 15 Temmuz’da da aynı cevabı vermiştir” dedi.

Zafer: Çanakkale ruhuyla aynı cevap verilmiştir
15-07-2024 11:12
SİVAS
Google News

Bilal HASDEMİR 

Ulaş Kaymakamı Emre Zafer Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz 2016’da demokrasiye kasteden darbe girişimi karşısında milletin ve güvenlik güçlerinin gösterdiği onurlu duruşun, hainlerin yenilgiye uğratılmasının ve demokrasi zaferinin sekizinci yıl dönümünde olunduğunu ifade ederek, “Milletimiz, 15 Temmuz gecesi, cesaretleriyle, dirayetleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla ülkemizi bölmek isteyen saldırılara karşı Çanakkale’de nasıl cevap vermişse, 15 Temmuz’da da aynı cevabı vermiştir. Tarih boyunca nice ihaneti; feraset, cesaret ve fedakârlığı ile aşan milletimiz, FETÖ’nün yaşattığı bu günü de unutmayacak, unutturmayacaktır” diye konuştu.

Kaymakam Zafer şöyle devam etti:

“Şehitlerimizin emaneti olan vatanımıza aynı inanç ve kararlılıkla sahip çıkıp ülkemizin birliğine, huzuruna kast eden tüm hain odaklara karşı uyanık kalarak mücadeleyi aynı kararlılıkla sürdürmektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, Çanakkale Savaşı’nda, Kurtuluş Savaşı’nda, terörle mücadelede, 15 Temmuz darbe girişimi karşısında ve sınır ötesi operasyonlarda şehit düşen kahramanlarımızı rahmet ve minnetle yâd ediyor, gazilerimize sağlıklı ömürler diliyorum. Allah bizlere bir daha 15 Temmuzlar yaşatmasın. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun.”

 


Editor : Bilal HASDEMİR
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!