Zirvenin Sahibi Yolspor
OĞUZHAN SARZEP
Sivas Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından düzenlenen U17 Lig´i 2018-2019 sezonu dördüncü hafta maçları sona erdi.
Toplamda 9 golün atıldığı U17 liginin 4. hafta açılış maçında Şarkışla Belediyespor, Sivas Gençlerbirliği karşı karşıya geldi. Müsabaka Gençlerbirliği´nin 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.
Haftanın ikinci maçında Avgazispor, lider Yolspor ile kozlarını paylaştı. Maç Sivas Yolspor´un 1-0 galibiyeti ile tamamlandı. Bu sonucun ardından Yolspor puanını 12´ye çıkartarak averaj farkı ile liderliğini sürdürdü.
Sivas Demirspor ile 4 Eylülspor arasında oynanan müsabaka ise 4 Eylülspor´un 2-0 galibiyeti ile sonuçlandı.
Çimentospor ise Kangal Termikspor´u 3-0 yenerek haftayı 3 puanla kapatmayı başardı.
YOLSPOR VE 4 EYLÜLSPOR NAMAĞLUP
Ligin dördüncü haftasında 2 takım hanesine 3 puanı yazdırmayı başardı. Sivas Yolspor puan cetvelinde averajla 12 puanla liderliğe otururken, 4 Eylülspor da puanını 12´ye çıkartarak lideri takip etti. Ligde Sivas Yolspor ve 4 Eylülspor namağlup unvanı ile yoluna devam ederken, başarılı bir performans sergilediler.
LİGDE 5. HAFTA PROGRAMI
29 Aralık cumartesi
Yolspor Sivas Demirspor (Spor parkı 10.00)
Çimentospor Şarkışla Belediyespor (Spor parkı 12.00)
Sivas Gençlerbirliği Avgazispor (Spor parkı 14.00)
4 Eylülspor Kangal Termikspor
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.