Adem Sabit NALBANT/

Türkiye Judo Federasyonu’nun 2025 yılı faaliyet programında yer alan “Okul Sporları Ortaokul Yıldızlar Judo grup müsabakası” Giresun’un ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Büyük bir heyecanla gerçekleştirilen müsabakalarda, Sivas’ı temsil eden sporcular, gösterdikleri üstün performanslarla dikkat çekti.

Sivasspor’un Efsanesi Gol Sayısını 10 Yaptı Sivasspor’un Efsanesi Gol Sayısını 10 Yaptı

48 kiloda kategorisinde mücadele eden Fatıma Zehra Turan, rakiplerini geride bırakarak birincilik kürsüsüne çıktı. 52 kiloda kategorisinde ise İrem Bozkurt, kendi kategorisinde birinci oldu. İki sporcuda, kazandıkları şampiyonlukla 1-2 Mart’ta Nevşehir'de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası'nda Sivas’ı temsil etme hakkı kazandılar.

MÜDÜR ERTEM, KUTLADI

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem, başarılı sporcuları ve antrenörlerini tebrik etti. Ertem, “Bu tür başarılar gençlerimize sporun önemini bir kez daha hatırlatıyor. Genç sporcuların bu başarısı ilimizi gururlandırıyor. Önümüzdeki günlerde düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'nda da başarılar diliyorum” dedi.

Muhabir: Adem Sabit NALBANT