Gündem

Sivas´a Lastik Geri Dönüşüm Fabrikası

Sivas´a Lastik Geri Dönüşüm Fabrikası

Sivas´a Lastik Geri Dönüşüm Fabrikası
04-03-2013 16:54

    Etik Derneği, farklı konu ve konuklarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Derneğin bu haftaki konuğu Aktif Sivaslı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ASSİAD) Başkanı Emre Çapraz oldu.
Dernek Başkanı İbrahim Kılıç ve üyeler tarafından  karşılanan Çapraz ve Genel Sekreteri Emre Coşkun öncelikle Derneğin çalışmaları hakkında bilgilendirildi.
    Dernek üyeleriyle bir araya gelmekten mutlu olduğunu ifade eden ASSİAD Başkanı Emre Çapraz, bu tür çalışmaların çok  önemli olduğunu belirterek,  çalışmaların ve faaliyetlerin kendilerini de memnun ettiğini söyledi.
    4 yıldır ASSİAD Başkanlığını yaptığını anımsatan Çapraz, Derneğin kurulduktan sonra Karadeniz Sanayici ve İş Adamları Dernekleri Federasyonuna katıldığını, bu Federasyonun ise TUSKON adında bir konfederasyon çatsı altında birleştiğini ifade etti.
    Derneklerinin üye sayısının 120 civarında olduğunu vurgulayan Çapraz, Ekim ayında KOSGEB destekli Filipinler ve Hong Kong'a giderek, Filipinlerde bazı protokoller imzaladıklarını kaydetti.
    Sosyal faaliyetlere de önem verdiklerini dile getiren Çapraz, ilimize yatırımda bulunan iş adamlarını ödüllendirdiklerini, bu ödüllendirme çalışmalarının devam ettiğini söyleyerek, ‘ASSİAD olarak Sivas'ın menfaatlerini ön planda tutarak hizmet etmeye ve üyelerimizle yakından ilgilenmeye gayret gösteriyoruz. Türkçe olimpiyatlarının bir kısmının Sivas'ta yapılmasını sağladık. Üyelere yönelik olarak dil kursu düzenliyoruz. Tanışma ve kaynaşmaları sağlamak amacıyla kahvaltı programları düzenliyoruz. Farklı etkinliklerle üyeleri bir araya getiriyoruz’ dedi.
    ASSİAD Başkanı Emre Çapraz, Sivas'ta lastik dönüşümü yapacak bir fabrikanın da bitmek üzere olduğunu belirterek, atıl araç lastiklerinin de geri dönüşüme katkısının büyük olacağını sözlerine ekledi. 

 


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER