Gündem

Çevre Düzenlemesi İçin Onay Bekleniyor

Çevre Düzenlemesi İçin Onay Bekleniyor

Çevre Düzenlemesi İçin Onay Bekleniyor
04-03-2016 10:44


Yüzde 95 oranında tamamlanan müzeyle ilgili açıklama yapan Vali Alim Barut, ‘Hazırlıklar tamam. Çevre düzenlemesiyle ilgili TBMM’den gelecek onayı bekliyoruz. Restorasyonla ilgili hemen hemen hiçbir problemimiz kalmadı. 4 Eylüle yetiştirmeyi istiyoruz’ dedi

RUHİ DEMİR

Vali Alim Barut, 2013 yılında tadilata başlanan Kongre Binası Atatürk ve Etnografya Müzesi’nde incelemede bulundu. Bir süre binayı gezerek İl Özel İdare Genel Sekreteri Salih Ayhan’dan çalışmalarla ilgili bilgi alan Vali Alim Barut, daha sonra konuyla ilgili açıklama yaptı.

Restorasyon işleminin yüzde 95 oranında tamamlandığını belirten Barut, ‘Tabi daha sonra teşhir tanzim ve ardından çevre düzenlemesi var. Teşhir tanzim konusunda tüm hazırlıklarımız tamam. Bir kısım engeller var. Onları da aştığımız zaman 4 Eylüle teşhir tanzimin biteceğini düşünüyoruz’ dedi.

Çevre düzenlemesine ilişkin TBMM’den onay gelmesi halinde çevre düzenlemesi ihalesinin yapılacağını bildiren Vali Barut, ‘Hazırlıklar tamam. TBMM’den gelecek onayı bekliyoruz. Restorasyonla ilgili hemen hemen hiçbir problemimiz kalmadı’ diye konuştu.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER