Gündem

?Yenilmeyecek Takım Yok?

?Yenilmeyecek Takım Yok?

?Yenilmeyecek Takım Yok?
11-04-2016 16:48


OĞUZHAN SARZEP

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor’un Teknik Direktörü Mesut Bakkal, zorlu Beşiktaş maçı öncesi konuştu.

Ligde geçtiğimiz haftalarda Bursaspor’a 2-1 yenildikleri maçın ardından şehirde ve takımda ‘Bittik, tükendik, bu iş olmuyor gibi’ olumsuz bir havanın oluştuğuna dikkat çeken Bakkal, bu havayı kabullenmediklerini söyledi.

‘BU GALİBİYET BİZİM İÇİN BİR NEFES ALMA’

Gaziantep karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını ifade eden Bakkal; ‘Bu takım oynadığı maçların çoğunu kazanmayı hak etmişti. İyi oynuyorduk. 'Bu oyunun karşılığını alamıyoruz ama inşallah alırız' diyordum. Gaziantep'te belki çok iyi oynamadık, vasatın üzerine çıkamadık ama çok akıllıca oynayıp pozisyon vermedik. Gaziantepspor karşısında çok önemli bir galibiyet aldık. Oyuncularımıza da söyledim. Bunun arkasında durmamız lazım. Bu galibiyet bizim için bir nefes alma, bir hayata dönüş’ dedi.

‘BEŞİKTAŞ’I YENMEK İÇİN SAHADA OLACAĞIZ’

Bakkal, bundan sonra da galibiyetlerin arkasının gelmesini beklediklerini ve bu hafta Beşiktaş ile yapacakları maçın çok önemli olduğunu ifade ederek; ‘Şehrin bize destek vereceğine inanıyorum. Yenilmeyecek takım yok. Beşiktaş’ı yenmek için sahada olacağız. Zor bir maç olacak ama bunun da üstesinden geleceğiz’ şeklinde konuştu.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER