Gündem

Muhasebeciler Yenilikçiler İle Yola Devam Ediyor

Muhasebeciler Yenilikçiler İle Yola Devam Ediyor

Muhasebeciler Yenilikçiler İle Yola Devam Ediyor
31-05-2016 09:29

ADEM NALBANT

Haftasonu Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nda genel kurul heyecanı yaşandı. İki listeyle gidilen kongrede ‘Yenilikçiler Grubu’ adına Hasan Coşkun Erkmen, ‘Dayanışma Grubu’ adına ise Özcan Binay yarıştı. Oylama sonucunda Erkmen 126 geçerli oy alırken, Binay 114 oyda kaldı. Buna göre önceki dönemi sorunsuz bir şekilde geride bırakan Hasan Coşkun Erkmen güven tazelemiş oldu.

Erkmen, genel kurulun ardından ise bir değerlendirme yaptı.  ‘22. Olağan seçimli genel kurulunda tekrar bana görevi layık gören ve oy kullanan tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum’ diyerek sözlerine başlayan Erkmen, hem mesleklerine hem de odaya yakışır bir seçim süreci geçirdiklerini ifade etti.

Erkmen, ‘Demokratik olgunluk içerisinde, birlik ve beraberliğimize zarar verecek hiçbir olay yaşanmadan seçimi tamamladık’ diye konuştu.

Son olarak Başkan Erkmen, meslektaşlarının yaşadığı sıkıntı ve sorunları çok iyi bildiğini vurgulayarak, ‘Geçmişte olduğu gibi bundan böylede en iyi şekilde hizmet vererek sorunları çözmek adına çaba sarf edeceğimizi bir kez daha yineliyorum’ dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER