Gündem

İlk Sınav Başarısız (4-1)

İlk Sınav Başarısız (4-1)

İlk Sınav Başarısız (4-1)
22-08-2016 09:19


Osman Özköylü’nün öğrencileri, ligin ilk maçına umutlu çıkmıştı ancak sonuç istedikleri gibi olmadı. Kırmızı-beyazlılar, rakip ceza sahasında etkili olamazken, Sivasspor’un tek golünü de kendi kalesine Mamadou Diarra attı. Bu sonucun ardından Sivasspor’da, ilk haftadan moraller alt üst oldu

OĞUZHAN SARZEP

TFF 1. liginin ilk haftasında temsilcimiz Sivasspor deplasmanda Boluspor ile karşı karşıya geldi. Müsabakadan ev sahibi takım Boluspor 4-1 galibiyetle ayrıldı.

Bolu Atatürk stadyumunda oynanan karşılaşmayı, İstanbul bölgesi hakemlerinden Volkan Bayarslan yönetti. Bayarslan'ın yardımcılıklarını ise; Süleyman Özay (1. Yardımcı hakem), İlker Takpak (2. Yardımcı hakem) ve Ercan Hellaç (dördüncü hakem) yaptı.

Ligin ilk haftasında Sivasspor, hanesine puan yazdıramazken, ev sahibi takım Boluspor’a galibiyeti getiren golleri, 12. dakikada Mamadou Diarra, 78. ve 88. dakikada Andre Santos ve 80. dakikada Emre Kılınç attı. Kırmızı-beyazlıların tek golünü ise, 55. dakikada Mamadou Diarra kendi kalesine attı.

Bu skorun ardından Sivasspor, 0 puanla 17. sırada kalırken, ev sahibi takım Boluspor ise 3 puanla 3. sıraya yerleşti.

Diğer yandan kırmızı-beyazlılar, ligin 2. haftasında kendi evinde Mersin İdmanyurdu’nu ağırlayacak. 28 Ağustos Pazar günü oynanacak olan müsabaka saat 19.30’da başlayacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER