Gündem

?Haklı Galibiyet Aldık?

?Haklı Galibiyet Aldık?

?Haklı Galibiyet Aldık?
06-09-2016 16:42


OĞUZHAN SARZEP

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta 2016 – 2017 Futbol sezonunun ilk maçına çıkan Sivas Belediyespor, İstanbul’da Büyükçekmece Tepecikspor’u 1 – 0 mağlup etmişti.

Yeşil-beyazlılarda Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu, takımından memnun olduğunu ifade ederek önemli açıklamalarda bulundu.

‘GALİBİYETLERİN DEVAMI GELECEKTİR’

Sivas Belediyespor Teknik Direktörü Çapanoğlu, lige iyi hazırlandıklarının altını çizerek; ‘İyi hazırlanmanın neticesinde Büyükçekmece Tepecikspor karşısında baskılı ve etkili bir oyun sergiledik gerçekten. Rakibimizde iyi mücadele etti. Ancak biz daha baskılı bir futbolla oyunda üstünlüğümüzü kurduk. Gerçekten haklı bir galibiyet aldık. Bu galibiyetlerin devamı da gelecektir’ dedi.

‘FUTBOLCULARIMI TEBRİK EDİYORUM’

Çapanoğlu, ligde üst sıraları hedefleyen Büyükçekmece Tepecikspor karşısında galibiyet için gayret ettiklerini vurgulayarak; ‘İstanbul ekibi Büyükçekmece Tepecikspor gerçekten iyi bir takım. Rakibimizi tanıyorduk ve biliyorduk. Ona göre müsabakaya hazırlanmıştık. Futbolcularımız da çok iyi mücadele edip galibiyeti aldılar. Futbolcularımı etkili oyunlarından dolayı tebrik ediyorum’ ifadelerini kullandı.

‘YENİ SEZON HAYIRLI OLSUN’

Teknik adam Çapanoğlu, 2016 – 2017 sezonunun bütün kulüpler için hayırlı olması temennisinde bulunarak, sözlerini şu şekilde sonlandırdı; ‘Yeni sezona galibiyetle başlamak çok iyi bir moral gerçekten. Bizim için büyük bir moral kaynağı oldu. Bu durumdan dolayı çok mutluyuz. Bundan sonraki maçlarımızdan da inşallah hep galibiyetle ayrılırız. Yeni sezonun tüm futbol camiası için hayırlar getirmesini diliyorum.’


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER